點解冇乜人講Fender FXA5/6

好多貼都淨係有7..係咪下面2隻同7比差太遠定咩原因.epc同另一個數字論壇冇乜貼講呢2隻..定係同價位其他選擇更好?

好多貼都淨係有7..係咪下面2隻同7比差太遠定咩原因.epc同另一個數字論壇冇乜貼講呢2隻..定係同價位其他選擇 ...
kelvin111880 發表於 2016-6-6 16:17

Fxa2 系圈only / fxa5 2鐵 / fxa6 1圈1鐵 / fxa7 2圈1鐵
5應該會少人買 only 鐵點解我不買 535 or w系列

圈only 個分析力比1圈1鐵差
1圈1鐵個價同2鐵1圈差好小
正常比我都攻頂

Fxa2 系圈only / fxa5 2鐵 / fxa6 1圈1鐵 / fxa7 2圈1鐵
5應該會少人買 only 鐵點解我不買 535 or w ...
shal 發表於 2016-6-6 23:38

$2XXX 買 ORION

$2XXX 買 ORION
kh2995 發表於 2016-6-7 00:08

同我講? xd.......
我入手左fxa7都差不多個半星期

我手上的耳機有好多xd

鐵系 diy4單深進 se846
圈鐵系 1圈1鐵 小米耳機/聲非xdt2 2鐵1圈 ttpod t2/xba h3/fxa7
圈系 ie8 / 山寨超a ie8 & ie80各一 「系外表上系無可能分到」
(我用來試fd系咪木耳用 用真野 vs 超a 如果非木耳系一定聽到好大分別)
On ear 比人話人妖耳機的 hd50

5應該會少人買 only 鐵點解我不買 535 or w ...
shal 發表於 2016-6-6 23:38

原來咁..明白!!

請問shal兄
平 平 地 2圈一鐵 邊隻抵玩
thanks

請問shal兄
平 平 地 2圈一鐵 邊隻抵玩
thanks
chungsm 發表於 2016-6-7 12:00

2圈一鐵

你聽開咩多?仲有筆值?

2圈一鐵

你聽開咩多?仲有筆值?
shal 發表於 2016-6-7 12:32

寫錯 2鐵一圈 先真

女聲 和 樂器 (kenny g)

1000內 可以嗎?  ( ttpod t2e ok嗎?)

thx

寫錯 2鐵一圈 先真

女聲 和 樂器 (kenny g)

1000內 可以嗎?  ( ttpod t2e ok嗎?)

thx ...
chungsm 發表於 2016-6-7 12:48

1000內如果圈鐵好像得TTPOD T2比較好 不過應該通街沒貨了
一係就要玩大陸diy

1000$買圈only分分鐘會比較好

1000內如果圈鐵好像得TTPOD T2比較好 不過應該通街沒貨了
一係就要玩大陸diy

1000$買圈only分分鐘 ...
shal 發表於 2016-6-7 13:13

圈 我現用ie8
鐵有 w4

有無其他圈介紹
player 用 x5ii