窮玩求意見

我好鐘意動鐵的清脆聲,但又無錢買靚的。

預算只有一千以下,我應該買im01嗎? 還是索性買im50,im70會更完整?

Im01電話推到嗎?

大家有更好的推界嗎? 謝

via HKEPC Reader for Android

earmax er600可以睇下,我諗到最平既兩單元

我好鐘意動鐵的清脆聲,但又無錢買靚的。

預算只有一千以下,我應該買im01嗎? 還是索性買im50,im70會更完 ...
prayerbid 發表於 2016-6-11 00:21

小米不錯的不過系圈鐵

Klipsch X10, 我見深水步某pro店仲有貨尾

Klipsch X10, 我見深水步某pro店仲有貨尾
D@niel_Ng 發表於 2016-6-11 02:28

呢個Good

Earmax er600 價錢令人覺太玩具了嗎?

Klipsch x10 跟 im01 一樣是單動鐵,也一樣抗阻有50歐姆,手機直推推得動嗎?

Klipsch x10 是不是冷門的? 有地方有得試嗎?

via HKEPC Reader for Android

同問邊度有得試x10

xba a1ap都唔錯, 淘仔賣得好平
再唔係圈可試埋ath e40

一單動鐵我個人黎講

Earmax er600 價錢令人覺太玩具了嗎?

Klipsch x10 跟 im01 一樣是單動鐵,也一樣抗阻有50歐姆,手機直推推 ...
prayerbid 發表於 2016-6-11 07:11

Er600價錢覺得太玩具,我介紹你玩apple in ear

xba a1ap都唔錯, 淘仔賣得好平
再唔係圈可試埋ath e40

一單動鐵我個人黎講 ...
teamhardcore 發表於 2016-6-11 09:25

手機直推E40唔夠力d聲會好硬下喎