想問下香港有咩地方可以試多D國產DAP?

各位師兄,
小弟近排見好多新出嘅國產DAP都好有興趣
aigo Z6,七彩虹C200,SOUNDAWARE M1之類
尤其係山靈M5,本身用緊M3打算升級
唔知香港邊到有多D呢類國產DAP試?
THX~~

山靈M5..深水埗右店 同 MASXXX PRO 有...

回覆 2# kelvin111880
唔該哂,今日走去睇睇

回覆  kelvin111880
唔該哂,今日走去睇睇
kawing9795 發表於 2016-6-13 11:54

之前見大陸呢部幾火下.淘寶銷量幾勁下.都有係香港揾過下.得呢2間有得試..之前糾結L3同M5..唔太中意L3個MON..但M5又冇2.5..所以等山靈下一部..貼吧山靈客服話下一部有2.5.所以我都係等下先

另外上星期去過x仁冇現貨.但可以訂2580.訂就3日左右有貨..

回覆 4# kelvin111880
今日走去試左山靈M5,七彩虹C200,樂彼L3同AIGO Z6 4部,
老細好好人雖然試完冇買都冇黑面
不過我用緊M50X好似唔係好夾部M5

今日走去試左山靈M5,七彩虹C200,樂彼L3同AIGO Z6 4部,
老細好好人雖然試完冇買都冇黑 ...
kawing9795 發表於 2016-6-13 23:51

M50x夾mojo

老細好好人雖然試完冇買都冇黑 ...
kawing9795 發表於 2016-6-13 23:51

咁最後買左邊部?

回覆 6# teamhardcore

Mojo未試過,揾日試下先

回覆 7# kelvin111880

最後都係未揀定,本身想直上m5
但係夾m50 d聲有d尖過龍
之後試左七彩虹c200,個風格幾夾
但整體上又好似唔夠m3好...
所以依家考慮緊直接買msr7+m5
定係再等等其他機先

最後都係未揀定,本身想直上m5
但係夾m50 d聲有d尖過龍
之後試左七彩虹c200,個風格幾 ...
kawing9795 發表於 2016-6-14 05:31

msr7有無試過d聲岩唔岩?旺角 x峯有得試..應該得呢間有得試..買就去黃金地舖 x達  $16xx

但x峯冇m5..試唔到人妻+m5