某2手區見到,抵買嗎?

Sennheiser - MOMENTUM On-Ear耳機 火紅色 全新未開封 價錢 : HK$650

小心山寨

hm we  momentum  (非on ear)  賣 二千幾。

如果係 hk兄出貨 咁我就出少句聲。   我不嬲都唔興差禍人賣個 ...
yodongding 發表於 2016-6-26 14:50

650買到未開封邊有可能
加上深海不嬲都多山寨

650買到未開封邊有可能
加上深海不嬲都多山寨
shal 發表於 2016-6-26 14:59

贊成
真到你唔信

贊成
真到你唔信
chungsm 發表於 2016-6-26 15:33

森海d山寨就禁睇包裝沒可能睇得出
就算比個真的盒比你去ab真假包裝都系機本上分不到

山寨連耳機都做到99%相同品質睇外表你沒件真野系手ab系分不出細微外表外別

當然聲方面就好難山寨到一樣

Sennheiser - MOMENTUM On-Ear耳機 火紅色 全新未開封 價錢 : HK$650
panda360 發表於 2016-6-26 13:16

大陸朋友都特登來香港鋪頭買 sennheiser行貨,因為太多假野,根本分唔到

via HKEPC Reader for Android

而家係咪仲有雷射貼,刮刮碼認証?

via HKEPC Reader for Nokia 3310

而家係咪仲有雷射貼,刮刮碼認証?

via HKEPC Reader for Nokia 3310
dreamtheater 發表於 2016-6-26 17:32

都假到ka
沒用大陸果d山塞真到好可怕

回復 8 #dreamtheater

高仿Sennheiser都唔係今日先有嘅野

via HKEPC Reader for Android