真係笑到gap gap 聲

自己員工reply 自己公司
仲係咁讚
關公好忙

Screen Shot 2016-07-10 at 2.34.38 am copy.jpg

Screen Shot 2016-07-10 at 2.35.25 am copy.jpg

Screen Shot 2016-07-10 at 2.35.40 am copy.jpg

Screen Shot 2016-07-10 at 2.35.33 am copy.jpg

真係話佢on X 怕佢   

加番幾句先
呢間野得呀掂呀
我又post 相又正評
今次仲唔係賣廣告

鍍銀無晶銅呢啲高科技嘢你識條鐵咩……好嘢嚟架

正式學名就係 Silver-plated OCC without Copper ……又名單晶銅鍍銀走銅,亦即係銀泊包空氣,個空間感一流,同聽空氣冇分別,個感覺值頭就好似去左宇宙一樣

人地要經過三十年研究,二十年開發,之後再花十年設計……然後先可以將佢再商品化,唔識嘢就唔好亂講,高人嘅嘢你識條鐵咩

得罪啲講句,條綫真係織得好樣衰

人地要經過三十年研究,二十年開發,之後再花十年設計……然後先可以將佢再商品化,唔識嘢就唔好亂講,高人 ...
snp386 發表於 2016-7-10 04:46

嘩, 真係好花心思.. (D字眼)

對錄線就話無所謂,依家係耳機線喎
先不論聽感,咁多條織埋唔硬唔重嘅咩?
望到已經唔想試

對錄線就話無所謂,依家係耳機線喎
先不論聽感,咁多條織埋唔硬唔重嘅咩?
望到已經唔想試 ...
Once 發表於 2016-7-10 09:04

唔多條點R$

Btw  
八绞線已經好大抽
好似twau v3已經粗左
本身軟線都好。
8條真係好重手(我用係HP)
唔敢想像iem...

人地要經過三十年研究,二十年開發,之後再花十年設計……然後先可以將佢再商品化,唔識嘢就唔好亂講,高人 ...
snp386 發表於 2016-7-10 04:46

Silver-plated OCC without Copper XDDDDDD

好高呀~長知識啦,原來凍檸茶最高境界唔係茶同檸檬質量,係走檸

唔好影衰玩HiFi嘅人 !    不過HiFi友係唔會理呢類小丑 。
(只敢嚮fb呃無辜市民 )

via Ricoh GR

其他字錯唔係問題,啲專有名唔好錯先得架......真係想笑死人咩,仲話係專業同好有經驗

單晶係指喺一定長度同體積之下係得一個銅結晶,咁無晶以我理解就係一個銅結晶都冇,咁冇銅結晶嘅銅又係乜嘢嚟呢,可能我經驗同學識少,加上見識又少,呢啲咁新嘅科技我未識