有無師兄試過AR M20 Dap?

試過的師兄們有咩評價?

約干年前試過M1 。 感覺力大厚聲,但軟件+操作簡直低能中的戰鬥機      

而家呢代………自己上網搵【ar m20 player 評測】再諗清楚啦

via HKEPC Reader for Nokia 3310

約干年前試過M1 。 感覺力大厚聲,但軟件+操作簡直低能中的戰鬥機      

而家呢代………自己上 ...
dreamtheater 發表於 2016-7-12 11:15

層主睇來你係Rock 友!
我有搵呀,見好小文章,又好小人提,呢代佢轉左An 機,諗住去試下睇下o5ok

層主睇來你係Rock 友
joeytoku 發表於 2016-7-12 17:13

歲月無情…而家變咗__佬嚕 (唔好離題 )

睇嚟閣下都識【夢劇院】   !!

via HKEPC Reader for Nokia 3310

joey您好 ~ 我果時去金雞樓上X聲試機,我諗佢地仲有代理啩  ?應該可試聽。
呢D玩具一定要聽過啱口味先好買噢

睇嚟閣下都識【夢劇院】   !!

via HKEPC Read ...
dreamtheater 發表於 2016-7-12 17:17

係啦,聽rock 唔識佢地就窄洗D WOR HAHA

回覆 5# dreamtheater

好,因為我見百記做緊特價

路過......幫推 Post

睇嚟閣下都識【夢劇院】   !!

via HKEPC Read ...
dreamtheater 發表於 2016-7-12 17:17

我識 夢劇院

回覆  dreamtheater

好,因為我見百記做緊特價
joeytoku 發表於 2016-7-12 17:26

近期好多特價機喎