$1000內入耳式點揀好?

大家好,又係新入坑嘅小弟,今次有幾款$1000內嘅入耳式想問下各位意見。
上次問完大家有咩選擇之後,小弟就周圍搵,睇下有冇其他牌子可以揀下,我就搵到三款,麻煩大家比下意見丫。

Fender DXA1
Audio Technica ATH-IM50
Shure SE215

N20、E40、S2、DM100

唔介意等嘅,我讓咗對全新贈品UE900s俾您
其他EPC友暫時唔好PM我住 ! 謝謝…………

=http://pro.ultimateears.com/ue-900s#]

via HKEPC Reader for Nokia 3310

回覆 3# dreamtheater

嘩~~~咁我等你咖啦~~~多謝你先
但係。。。。。你放幾錢先???

回復 4 #hongchan2000

只要係  真.用家 / 真.玩家  就無謂計較~
配合你射程範圍 1K 就好

via Ricoh GR

回覆 5# dreamtheater

仲會唔會有ue900s?我都想要一個A_A利申:真用家

回覆  dreamtheater

仲會唔會有ue900s?我都想要一個A_A利申:真用家
alanthc 發表於 2016-8-11 19:35

我訂CM送嘅贈品嚟,只有一對 (灣仔攞CM時攞埋)

樓主排第一,等佢呢度回帖確認 。你可以排第二 ! 如果樓主……

via HKEPC Reader for Nokia 3310

回復 hongchan2000

只要係  真.用家 / 真.玩家  就無謂計較~
配合你射程範圍 1K 就好  

via  ...
dreamtheater 發表於 2016-8-11 18:23

我真係要唻自用咖 ,你幾時去攞?但係我要平日放工時間地鐵交收

via HKEPC Ionic Reader v1.3.3 - Android

我真係要唻自用咖  ,你幾時去攞?但係我要平日放工時間地鐵交收  

via HKEPC  ...
hongchan2000 發表於 2016-8-11 21:57

代理未通知攞,如果以10日計,我估15號應該有得攞啩。我地呢幾日用pm再聯絡啦。

via Ricoh GR

代理未通知攞,如果以10日計,我估15號應該有得攞啩。我地呢幾日用pm再聯絡啦。

via Ricoh GR ...
dreamtheater 發表於 2016-8-11 23:53

好啦,唔該晒你,保持聯絡

via HKEPC Ionic Reader v1.3.3 - Android