[教學] 退燒J 而家邊部手機音質最好? (Android)

如題, 燒已退, 只求方便
Thanks!!

回覆 1# kiuyou01

USING LG V10.....sound ok la....

回覆  kiuyou01

USING LG V10.....sound ok la....
ltho3k 發表於 2016-8-22 08:51

LG V10 剛入手,接 Klipsch Image x11

記得升 Android 6.0,個內置 32-bit DAC可長開!

LG V10 剛入手,接 Klipsch Image x11

記得升 Android 6.0,個內置 32-bit DAC可長開! ...
Fizzy 發表於 2016-8-22 09:20

下個月出v20, 而家先入v10

G5 + B&O Hifi plus推IE800,已經好過唔少player

LG V20 好似用 ESS新 chip?

個個都推介LG
我想要返S820 搵日試下G5 先
期待V20, 聽網上面D人講會用幾粒DAC 好似係

識自己裝用機就用樂檬X3,用ES9018,同V10 一樣,有三運放,推力夠,聲音細節做得唔錯
最重要係平,之前做1299 人仔,而家更平1199 人仔
最開波賣2499的
http://item.jd.com/2140244.html
同我之前X5 MAX 有得比,入門呢部好夠做

個個都推介LG
我想要返S820 搵日試下G5 先
期待V20, 聽網上面D人講會用幾粒DAC 好似係 ...
kiuyou01 發表於 2016-8-22 11:51

Quad dac係4 channel dac咁解,唔知點解d人會翻譯做4粒dac

Quad dac係4 channel dac咁解,唔知點解d人會翻譯做4粒dac
teamhardcore 發表於 2016-8-22 11:57

因為 quad core = 4核心