[新手] AKG 545 換線

新手一問
年幾前AKG大減價時入手左隻K545, 開頭都會帶出街聽下, 但帶多幾次就覺得有少少唔方便, 想換條3m左右嘅線駁住電腦用, 想問有冇線可以介紹俾小弟 budget 約500左右 感覺再貴的話不如買過隻...?

新手一問
年幾前AKG大減價時入手左隻K545, 開頭都會帶出街聽下, 但帶多幾次就覺得有少少唔方便, 想換條3m ...
jackal070 發表於 2016-8-30 13:31

成品既升級線可能比較少選擇...

係, 我都見冇咩人講先上黎問問..

右邊? 唔明..

係, 我都見冇咩人講先上黎問問..

右邊? 唔明..
jackal070 發表於 2016-8-30 21:21

紅人既野,只有佢自己先明
佢係自己同自己討論
可以無視

回復 5 #118205

人地響 冇人理咁耐
返到過黎發現有咁多人理佢先會講幾句野又高潮又剩,由得佢自high喇
冇人理佢一排應該會好似開頭咁食完藥先上黎

via HKEPC Reader for Android

人類本能連 gup 女 gup 邊度都要叔叔教。   

難怪 入耳出篇文會令人有高潮 , d 青頭都信十足 仆 ...
otherphonepc 發表於 2016-8-31 08:48

明明講緊換線,無啦啦你又講咩“gup女”……係咪你太過饑(餓口)渴,搞到神志不清,喺度胡言亂語?

明明講緊換線,無啦啦你又講咩“gup女”……係咪你太過饑(餓口)渴,搞到神志不清,喺度胡言亂語?:t ...
hk133 發表於 2016-8-31 18:12

一早睇到佢回文,當佢透明
人哋問耳機線,佢就講女...講女去豉油版啦
仲喺度大條道理,厚顏無恥到極點

回復 118205

人地響  冇人理咁耐
返到過黎發現有咁多人理佢先會講幾句野又高潮又剩,由得佢自hig ...
bunch 發表於 2016-8-31 17:34

算吧啦,食藥都係浪費資源