想問 audio technica 想買 OC studio 升級線,可以點買?

Audio technica 唔用 MMCX 而用特製頭,我都明白要預左難搵升級線……我用緊既係 im04。近排偶然上網 search,見到人地話 OC studio 線好正,可以發揮到隻耳機,有興趣想試下。但係好似果幾間大野冇提供 audio technica 咁少眾既貨比人試聽,多少有卻步……

想問有冇地方可以試聽?又,有咩地方有多D audio technica OC studio 線可以選購連改接頭服務?我想要 right angle plug……

買對im系列插針同mmcx母座 點兩野咩都有得你試
或者你同波sir or ice買 im轉mmcx
不過好似開價200左右

樓主應該會想要LEE 對野

右店好似有IM 頭既OC 線試
另外星際DXA 就有LABKABLE IM 頭既DEMO線, 低到中價都有

Audio technica 唔用 MMCX 而用特製頭,我都明白要預左難搵升級線……我用緊既係 im04。近排偶然上網 searc ...
helenchan 發表於 2016-9-22 22:10

我之前就係用IM頭既OC線,上年係右店買
依家用緊淘佬平衡線

via HKEPC Ionic Reader v1.4.2 - iPhone

買對im系列插針同mmcx母座 點兩野咩都有得你試
或者你同波sir or ice買 im轉mmcx
不過好似開價200左 ...
ten123456789 發表於 2016-9-22 22:48

唔好意思,我真係新手,完全唔知係咩人……

樓主應該會想要LEE 對野
~~峰~~ 發表於 2016-9-22 23:00

converter 好大舊,如果可以既話我唔係好想用……雖然我知麻煩兼難搵係代價……

右店好似有IM 頭既OC 線試
另外星際DXA 就有LABKABLE IM 頭既DEMO線, 低到中價都有 ...
口黑 發表於 2016-9-22 23:38

唔好意思,我堅唔知右店係邊間……可唔可以比 hints ,等我可以響 google search 到?

我之前就係用IM頭既OC線,上年係右店買  
依家用緊淘佬平衡線

via HKEPC Ionic Reader v1 ...
benson6882004 發表於 2016-9-23 17:51

請問你覺得條 OC 正唔正?

唔好意思,我堅唔知右店係邊間……可唔可以比 hints ,等我可以響 google search 到? ...
helenchan 發表於 2016-9-24 18:24

又名 正確店