大家對呢類AMP有冇興趣?

https://www.indiegogo.com/projec ... obile-android-ios#/

啱啱見到有呢類AMP(其實係咪叫AMP??)唔知大家對呢類產品有冇D咩意見?仲有,會唔會有類似嘅AMP可以選擇?

回覆 1# hongchan2000

首先,呢粒係DAC,唔係AMP
其次,玩得AMP最緊要係條電,行得USB就預左有限過有限公司

如果諗住俾手機用AMP的話,是是但但睇價算啦

回覆  hongchan2000

首先,呢粒係DAC,唔係AMP
其次,玩得AMP最緊要係條電,行得USB就預左有限過有 ...
ken9999 發表於 2016-9-27 13:34

原來係咁。因為我見佢話係AMP(小弟新學,有好多野唔識)
想問下有冇其他類似嘅可以揀?因為我想聽歌但係又唔想拎多部機。(因為會miss message 同電話)

已現今科技,
人類仍然不能突破3度空間o既物理現象,
說實話即是
quility=dimensionx$

小弟猜測CHing係咪搵d又細又好聲o既耳擴/+DAC,
又唔使一揪2 lun?

已現今科技,
人類仍然不能突破3度空間o既物理現象,
說實話即是
quility=dimensionx$

小弟猜測CHing係咪搵d ...
savepilot01 發表於 2016-9-27 14:16

正解正解

usb dac+耳擴.
我有兩隻類似,係電腦用好過內置聲卡好多.
當然係出耳機計.
呢個係窮人玩hifi法.
金耳銀耳發燒唔岩玩既!

usb dac+耳擴.
我有兩隻類似,係電腦用好過內置聲卡好多.
當然係出耳機計.
呢個係窮人玩hifi法.
金耳銀耳發 ...
trustme133 發表於 2016-9-27 14:32

可憐我是窮人

回復 5 #hongchan2000

Fiio 出左1隻叫K1嘅東東,唔知啱唔啱你

via HKEPC Reader for Android

回復 hongchan2000

Fiio 出左1隻叫K1嘅東東,唔知啱唔啱你  

via HKEPC Reader for Android ...
TWCACM 發表於 2016-9-27 14:51

睇睇先

回覆 9# hongchan2000

呢隻揾淘三姑啦!
兩舊幾人仔.