又有新更新!Ect代理服務馬虎,行貨變水貨!

ak 系列d品質真係好差。。。 尋日上ect拿翻隻ak380 amp 今日又痴線。。。插amp變左插cradle,試問聲有沒師兄試過可以點解決。。。

有新更新!
維修完後連過蓋都沒埋
維修前。。。

各位想買ect代理既產品前,請三思!

有新更新,本人再次上ect 維修時,其職員居然表示本人既ak380 amp搵唔到number,但點解上次可以放低維修,但今次唔得呢?實在匪夷所思!

所以小弟再次提醒各位師兄,購買ect 代理的產品前請三思!
本人附上上次ect 維修單據作證據!

有無圖?
otherphonepc 發表於 2016-10-1 15:21

剛上去買果間舖,放低左維修,死人ect,壞完amp 壞player,ak既qc真係好差!下次永不錄用!

#2 紅人又返黎啦!準備定花生先。

po主嘅“amp變cradle”,係咪講緊部機detect唔到個amp模組?

紅人又返黎啦!準備定花生先。

po主嘅“amp變cradle”,係咪講緊部機detect唔到個amp模組? ...
hk133 發表於 2016-10-1 15:32

係,痴線既用緊amp話我係用緊cradle,你冷靜先,我唔係brainotherpc

回覆 5# hd001131

我講緊#2嗰位仁兄。
你都冷靜啲,唔好講粗口,觸犯版規架。

不過會唔會本來就係你嗰部DAP有問題,先至detect唔到個amp?

回覆  hd001131

我講緊#2嗰位仁兄。

不過會唔會本來就係 ...
hk133 發表於 2016-10-1 15:40

sorry, 下次會注意翻。唉,真係激死我,死人ect尋日整完個amp 今日又爛,搞到我仲去人地間舖,以為係部機問題。。。依間代理真係廢中廢!

sorry, 下次會注意翻。唉,真係激死我,死人ect尋日整完個amp 今日又爛,搞到我仲去人地間舖,以為 ...
hd001131 發表於 2016-10-1 16:23

最好改番之前講嗰啲粗口字。。。

回覆  hd001131

我講緊#2嗰位仁兄。

不過會唔會本來就係 ...
hk133 發表於 2016-10-1 15:40

sorry!下次注意翻,原來係個amp 問題,尋日先係ect拿翻,今日又爛,ect依間野靜係識收高價既代理費,又俾唔到好服務用家,簡直係差中之差!以後買水貨分分鐘都好過買佢既野,起碼我平d,有問題直接寄韓國維修。下次見到都要唸唸先買!

最好改番之前講嗰啲粗口字。。。
hk133 發表於 2016-10-1 16:29

多謝提醒:)