[開箱] 買買買

話說今日放假,帶左個女返學之後無乜搞作,係條街遊下遊下就出事

100R係上個月尾買,同今日遊街出事無關  佢只係亂入搶下鏡

唔係MIC

內盒Hear Everything

出場啦

耳機盒幾有質感

說明就印係個盒度

由於係鋪頭已經拎左出 o黎試,唔塞返入去影相

上amp試聲
部amp同100R同一日買

扎住佢,喂隻鐵達尼比佢煲下先

正!

回復 2 #hd001131

師兄秒回

via HKEPC Reader for Android

我都入左100R  直推FXA6真係唔多掂

我都諗緊買邊隻AMP 而家用緊淘寶炸彈AMP頂住

回復 4 #水野龍也

部100R真係又淡又推力細    不過部機無底燥,Line out出amp效果又幾好

我而家呢部Amp都唔錯,千零蚊貨仔,三頻平均,夠晒雜食

回復 水野龍也

部100R真係又淡又推力細    不過部機無底燥,Line out出amp效果又幾好  
...
TWCACM 發表於 2016-10-8 01:06

呢款咩型號,係邊入手THX

我都幫部100R 搵緊AMP

不過部100R幾令仔 造工一流介面方便 唔聽歌都可以當佢AN機用

隻64 依家係唔係有清貨價?

回復 6 #水野龍也

TEAC HA-P50,你上格價網睇睇就知

100R真心靚仔尤其係個“大包圍”   

恭喜有新玩具玩
快啲煲熟佢

回復 7 #akitohk

我就係行過見佢貼紙話有價減,但係減左幾多我又無問

我今次試左幾隻公模4單,都係最鐘意呢隻,個價我又接受到就比錢 話說呢隻係我人生暫時最貴嘅耳機嚟