[開箱] 遲來的 TriFi 開箱

JH 話係向 TF10 致敬 ?  

日本出左幾個月...要手快了, 限1000隻...見少買少, ~HK$4.7K 遲下再寫聽感!
初試唔係以前十仔, 不過造功很好, 十分舒適。

ching 近排都入左唔少好野
lee 對我都想入,但我朋友係日本旅行話eearphone 度要訂,最後入唔到

回覆 2# ~~峰~~

見到bic 有8+7 %discount 即入。有部份店已冇貨。其實呢個价十分值收藏。

重有隻平嘢鐵三角係bic under ¥10000, 都十分人氣及高c/p

ching 近排都入左唔少好野
lee 對我都想入,但我朋友係日本旅行話eearphone 度要訂,最後入唔到 ...
~~峰~~ 發表於 2016-10-9 11:30

唔怕, 仲有量産版Astell&Kern Michelle, 不過只係平trifi差幾百蚊

呢排小左見樓主啲電話開箱,原來轉玩耳機

恭喜樓主又入多對好嘢

via HKEPC Reader for Android

唔怕, 仲有量産版, 不過只係平trifi差幾百蚊
teamhardcore 發表於 2016-10-9 12:09

ak

回覆 6# TWCACM

係呀,v20 韓版都冇興趣。好大部。帶mojo 重好 xd

teamhardcore 發表於 2016-10-9 12:09

JH x AK 想出隻最平版本,希望細少少size喇。

teamhardcore 發表於 9/10/2016 12:09

用兩針,正!