依家買ex1000會否不智

或者有沒其他動圈推介,dita 市面已經沒曬貨。。。 麻煩各位師兄了:)

呢隻平靚正

呢隻平靚正
tvbau 發表於 2016-10-9 12:15

淘b野唔好啦掛。。。 好想買翻dita truth 但周街都沒貨先前特價早知唔換angie啦

回覆 3# hd001131

Dita除左The Truth之外都唔抵買
同級圈EX1000唔介意0隔音同冇味精既話超抵玩
仲有唔介意冇掛耳同冇換線既話,依家賣到好平既IE800都係極品
如果中意重口味既話FX1200同AK T8ie都可以考慮

回覆  hd001131

Dita除左The Truth之外都唔抵買
同級圈EX1000唔介意0隔音同冇味精既話超抵玩
仲有唔介意 ...
78952631 發表於 2016-10-9 12:34

請問師兄知唔知邊讀仲有ex1000買 同埋大約幾錢左右,好想買翻dita 。。。 師兄知道邊度有嗎

半年前買左exk

請問師兄知唔知邊讀仲有ex1000買 同埋大約幾錢左右,好想買翻dita 。。。 師兄知道邊度有嗎 ...
hd001131 發表於 2016-10-9 12:39

見到旺角Jaben有全新, 其他地方就唔知.

半年前買左exk
Once 發表於 2016-10-9 12:40

一代圈皇!

見到旺角Jaben有全新, 其他地方就唔知.
kelvinhin 發表於 2016-10-9 12:41

師兄指dita 嗎? 還是ex1000 麻煩曬:)

請問師兄知唔知邊讀仲有ex1000買 同埋大約幾錢左右,好想買翻dita 。。。 師兄知道邊度有嗎 ...
hd001131 發表於 2016-10-9 12:39

EXK睇下華X同英X有冇
Dita既話除左The truth之外都咪搞,隻耳機其實係條線屈機,個單元認真麻麻
不過上之去AV Show問Dita班友,好似話係研發緊新版