新手300-400蚊買耳機

400蚊內耳機係咪最好係 im50?
仲有隻moxpad x6好吾好?

聽開咩歌, 有冇youtubr片睇下?

順手介紹埋 我用sonyA15,主要聽下中文流行曲,八十年代英文歌,預算$500-$700

via HKEPC Reader for Android

順手介紹埋  我用sonyA15,主要聽下中文流行曲,八十年代英文歌,預算$500-$700  

via HKEPC ...
takeoto 發表於 2016-10-17 21:55

淘仔揾 "earmax音曼仕专卖店" 既 Earmax ER600, 不過冇得試
   貴少少RHA MA750都合適, 注重人聲就ath e40

配戴舒適度: Earmax ER600 = RHA MA750 > ath e40

淘仔揾 "earmax音曼仕专卖店" 既 Earmax ER600, 不過冇得試
   貴少少RHA MA750都合適, 注重人 ...
teamhardcore 發表於 17/10/2016 23:55

ATH e40唔多地方有得試,好多人都話戴得唔舒服。tb果幾隻去睇睇先

via HKEPC Reader for Android

ATH e40唔多地方有得試,好多人都話戴得唔舒服。tb果幾隻去睇睇先

via HKEPC Reader for Android ...
takeoto 發表於 2016-10-18 23:30

星際頂樓有ath e40行貨賣, 可以去睇睇

moxpad x6水貨有舖頭賣緊$105……我都買左幾個月,MMCX可換線的確幾吸引,不過耳機本身個單元質素欠佳,啲聲連x米膠囊耳機都比唔上……
稍微離題一下:我準備聽日買新嘅耳機,係我人生中第一副售價超過500HKD嘅入耳式耳機,好期待。

400蚊內耳機係咪最好係 im50?
仲有隻moxpad x6好吾好?
a23951516 發表於 2016-10-17 19:23

im50好好多

moxpad x6水貨有舖頭賣緊$105……我都買左幾個月,MMCX可換線的確幾吸引,不過耳機本身個單元質素欠佳,啲 ...
hk133 發表於 2016-10-19 00:35

買邊對?

已入im50
比我的小米圈鐵好多了
另外甚煲法好??