$1000樓下IEM/Over Ear推介

啱啱落黑雨,部Q460擺褲袋可能入左水依家啲聲好拆好尖 唔換耳機唔得
$1000樓下IEM/Over Ear有咩推介?主要聽英美pop,廣東都有聽,好雜食

啱啱落黑雨,部Q460擺褲袋可能入左水依家啲聲好拆好尖 唔換耳機唔得:cryb ...
PIIIIIG 發表於 2016-10-19 16:22

過兩日乾左可能正常返

平平地入對IM50啦

via HKEPC Reader for Android

平平地入對IM50啦  

TWCACM 發表於 2016-10-19 17:38

唔急的話等新款ATH-LS50

搵風筒用最微暖吹10 分鐘應該就得

平平地入對IM50啦  

TWCACM 發表於 2016-10-19 17:38

IM50好, KZ ZST, KZ ZS3,RHA S500 好 定係儲錢買SE215,MA750好?

IM50好, KZ ZST, KZ ZS3,RHA S500 好 定係儲錢買SE215,MA750好?
PIIIIIG 發表於 2016-10-19 19:26

IM50, RHA S500, SE215, MA750, 呢幾款旺角亦牽都有得試, 試完再決定
    第一對買返大牌稳陣

回復 6 #PIIIIIG

你講呢啲,我得215同im50聽過,2選1我選im50

不過睇你自已點決定啦,點都係落場試最好

用塞入米缸大法

唔介意2手其實1000- 1500 好多好野