[開箱] 又再買 Updated on 29/10

又係放假行商場,行完唔見左好多錢,但就多左幾件玩具

官網介紹

Update小小資料先

話說呢部AMP都出左好耐,未出果時已經有留意,但因為屋企有事,拖到最近先試,試完就乖乖比錢

一次過

女神同MIJ

Made for iPhone ,但係我無用iPhone,無得試

用張貼紙貼住就算,唔知話環保定...

仲係處

開箱

主角出場,仲有個塵袋包住

保用証

充電線

5千幾銀得條充電線

真身

小小電都無,差陣電先有得玩

聽感等差完電先有

多謝收睇

正 下次出黎一齊玩~~

不過MOJO 細隻好多WO

回復 2 #水野龍也

Mojo係細隻,但係扎落部100R又太細 同呢隻有得玩升頻,所以都係入左呢隻

via HKEPC Reader for Android

回復 水野龍也

Mojo係細隻,但係扎落部100R又太細  同呢隻有得玩升頻,所以都係入左呢隻  ...
TWCACM 發表於 2016-10-27 00:24

100R真係幾大部而家用AK70 細一半HAHA

圖中嘅白色充電線,好似係LG偉哥線?

回復 4 #水野龍也

我買Player嗰時都試過部AK70,試左2隻歌就放返低部機

回復 5 #hk133

呢條係偉哥線,好似係買F200嗰時嗰條嚟

Ching 又多左件玩具,真好, D想影德very good

回復 水野龍也

我買Player嗰時都試過部AK70,試左2隻歌就放返低部機  

via HKEPC Reader for Andro ...
TWCACM 發表於 2016-10-27 01:06

可能唔夾你耳機._.

我用UM 都OK 細節野都聽到

其實Valoq根本就係呢部既DAP版本