真心想死⋯⋯⋯買UE 11pro有邊間鋪頭可以推介?

原本一直用緊UE tf10 pro,一直都諗緊想改模
但點知突然發生悲劇⋯⋯⋯⋯有一邊單元唔見左
原本試找人重新改模同調音成UE 11pro,那不如乾脆的升級耳機更實際⋯⋯⋯
想問下:
1.做定製的話有邊間較好?因為聽講某d店鋪有新的做耳模技術
2.一般UE11pro係幾錢?
3.有無鋪頭會為訂製耳機做免息分期?

謝謝各位

我之前係去Fxco  但其實你上思維個網搵特約零售個list 全部都得
因佢地收左錢落左單後都係叫你自己上思維做3D掃描。所以去邊間買 個效果一樣都咁fit 唔需要擔心
免息有啲舖會做 但會收手續費 所以自己打上銀行分期有時仲抵
11pro $9500

Ching 有冇聽過 18pro
因為Massdrop其實做緊USD$974.99...

Ching 有冇聽過 18pro
因為Massdrop其實做緊USD$974.99...
~~峰~~ 發表於 2016-11-8 21:08

有無咁平呀?!
有無詳細資料?thanks

有無咁平呀?!
有無詳細資料?thanks
sunhikari 發表於 2016-11-8 21:13

https://www.massdrop.com/buy/ult ... tom-in-ear-monitors

teamhardcore 發表於 2016-11-8 21:32

但想問一下,耳印要點寄比佢地?
因為好似又話唔比用佢指定官方做耳印中心⋯⋯

會唔會考慮等埋thanksgiving day先?

會唔會考慮等埋thanksgiving day先?
lpc041088 發表於 2016-11-8 23:44

但感謝日UE官方會做到平個呢個價?

但感謝日UE官方會做到平個呢個價?
sunhikari 發表於 2016-11-8 23:48

唔清楚UE會唔會做優惠
不過有好多CM品牌都做過,你可以等一等睇下有無better choice
印象中JH,1964果d做過
Massdrop 果個18Pro的確好抵,如果岩心水咪去馬囉
兩年前都聽過11Pro同18Pro,個人覺得都幾大分別

唔清楚UE會唔會做優惠
不過有好多CM品牌都做過,你可以等一等睇下有無better choice
印象中JH,1964果d做過
...
lpc041088 發表於 2016-11-8 23:57

我自己滿喜歡UE的聲,自己又用開UE TF10 PRO,所以應該會照用返UE

但我都要試下18pro個聲底啱唔啱自己先,同埋睇下耳印點搞⋯⋯(佢寫個條款好亂下⋯⋯)