全想HA2

諗住聖誕節最後一嘢買埋AKG K240s/MKii 大耳喺屋企聽
不過X1ii應該推唔起所以要買耳擴
HA2係咪好選擇?價錢一定要平,好似HA2咁平就啱啦

諗住聖誕節最後一嘢買埋AKG K240s/MKii 大耳喺屋企聽
不過X1ii應該推唔起所以要買耳擴
HA2係咪好選擇?價錢 ...
PIIIIIG 發表於 2016-12-12 01:02

雙十一入左隻,但手上無耳牛試唔到

via HKEPC Ionic Reader v1.4.2 - iPhone

家用入門未有DAC的話AKG K240s/MKii夾fiio e10k仲扺玩

全想HA2推耳牛堅好聲, 不過要至尊版加627ap

家用入門未有DAC的話AKG K240s/MKii夾fiio e10k仲扺玩

全想HA2推耳牛堅好聲, 不過要至尊版加627ap ...
teamhardcore 發表於 2016-12-12 09:24

就係用緊X1ii睇下加咩耳擴 。。
A3(e11k)得唔毒?

就係用緊X1ii睇下加咩耳擴 。。
A3(e11k)得唔毒?
PIIIIIG 發表於 2016-12-12 10:16

咁全想ha2啦

x1ii擴S版應該OK,
MK2用Ha2未必舞得好

咁全想ha2啦
teamhardcore 發表於 2016-12-12 10:41

HA2 標配/高配好過 E11K?

HA2 標配/高配好過 E11K?
PIIIIIG 發表於 2016-12-12 14:55

我我果隻係至尊版加627ap, 用落k240 mkii個聲唔錯, e11k未試過
    不過買左k240直推試左先, 老老實實未必要加amp, 部amp 要黎鈎味多過唔夠力

回覆 7# PIIIIIG

推平板 SINE 手到拿來, 正到冇朋友

回覆 8# teamhardcore

推 712 pro 都冇問題