[開箱] 聖誕禮物下集 - 呢次真係無錢鳥

話說上集

經峰兄力推,而我個身又痕之下

由於仲有補品訂左未到,今次純開箱分享一下

包裝正面

背面

型號

開箱

真身

主機,火牛,USB線

機背USB輸入、光纖輸入、輸出、RCA輸出、DC 12V供電輸入(唔知線性電源會有幾大提升呢

正面D掣非常靚仔

跟機USB線有鍍金,屏閉層睇落去都非常唔錯

同部DrDac3一齊出鏡比下大細先

正式亮燈

暫時睇住先,到齊補品再同Z7合體同出聽感

話說

經峰兄力推,而我個身又痕之下

由於仲有補品訂左未到,今次純開箱分享一下

包 ...
TWCACM 發表於 2016-12-19 21:58

我無力推,只係分享下
剛好你又合用
我等隻hd6xx到就打算出手....

via HKEPC Ionic Reader v1.4.2 - iPhone

回覆 2# ~~峰~~

哈哈,講大左小小,不過隻嘢初聽的確幾好

而且呢隻嘢都幾多嘢可以玩

via HKEPC Ionic Reader v1.4.2 - Android

用緊hpa4 經過 谷歌過可以改opamp 最多人建議改8920 cp高過muse02 不過唔知邊到買

how much

delete

回覆  zxcvbnm9394
here:
KOJI 發表於 2016-12-19 23:01
佢好似係問8920

幾靚仔
聲底如何?

回覆 9# Vindicator

部機只係聽過幾首陳潔麗,感覺女聲好甜,唔刺耳,背景都好黑,整體幾滿意

via HKEPC Ionic Reader v1.4.2 - Android