[開箱] UM Mentor V2開箱

等左成半年(多得Acouxxxx Lexxxx唔記得出order比UM),
人生第一隻CM--UM Mentor V2終於到貨啦 (希望同時係最一隻)

暫時聽著條銀線先,等到覺得ok先再轉銅銀混合

等左成半年(多得Acouxxxx Lexxxx唔記得出order比UM),
人生第一隻CM--UM Mentor V2終於到貨啦:wahah ...
cms4c17 發表於 2016-12-20 20:40

恭喜ching 終於等到
聽感如何

via HKEPC Ionic Reader v1.4.2 - iPhone

人生第一隻CM--UM Mentor V2終於到貨啦:wahah ...

恭喜 ching~~ 但係我睇唔到圖... ORZ

回復 2 #~~峰~~

聽感依家野我唔識講…只知分析力好高,人聲好正,bass既質同量都啱自己胃口。

via HKEPC Reader for Android

回復 3 #fatyee

睇唔到圖係Imgur既問題我諗

(希望同時係最一隻)

來日方長
無可能的

回復 fatyee

睇唔到圖係Imgur既問題我諗

cms4c17 發表於 2016-12-21 11:14

隻 cm 正嗎?

回復 6 #sony_vaio

我相信我可以忍到手既

回復 7 #fatyee

點為之正先?
不過至少對我來講一定正

回復 fatyee
點為之正先?
不過至少對我來講一定正  
via HKEPC Reader for Android ...
cms4c17 發表於 2016-12-21 13:06

當然係問你既感覺啦... 學我朋友話齋, 聽歌既野自己覺得正就得架喇, 唔使理人地話正唔正, 因為藝術既野冇絕對性既.