[開箱] 2017等我又開箱先~

呢排真係多人開箱大法機,證明今次大法D機真係有誠意
好多朋友都轉哂會,唔係金就黑

老旗艦苦等7年終於有親生兄弟可以真正推得起佢
我諗應該唔係好多人聽過4.4 bal既EXK

你都咁快手!......我仲喺度試緊值唔值得再推人去食埋金,因為價錢相差得唔少!不過再推就真係可能好多人會轉會!

不過試埋用4.4推圈鐵先啦!

回覆 3# snp386

個4.4大力到呢,不過依家d 4.4頭炒到好貴,敢賣兩三倍價錢

回覆  snp386

個4.4大力到呢,不過依家d 4.4頭炒到好貴,敢賣兩三倍價錢 ...
78952631 發表於 2017-1-2 18:30

正常,新屎坑,啲頭係會炒到咁貴
我都打算整番粒頭去玩下sony 兩舊磚的4.4

via HKEPC Ionic Reader v1.4.2 - iPhone

4.4大法機

有屎坑,有得換頭無理由唔換

回覆 6# viviwin123

一直以黎從來冇諗過一部大法出既機可以大力得過valoq,呢次真係對大法個4.4另眼相看
而且黑機音質已經好屈機,行左4.4mm之後valoq唔換627sm/128sm基本上冇一戰之力

(不過3.5mm就真係差天共地.....根本兩部機黎,行3.5mm就變返ZX水平既野....如果剩係想玩3.5mm既話就唔建議玩黑/金機了

我每次去東角一次,都會走埋去玩呢部黑磚…真係非常鐘意呢部嘢…

via HKEPC Ionic Reader v1.4.2 - Android

我每次去東角一次,都會走埋去玩呢部黑磚…真係非常鐘意呢部嘢…

via HKEPC Ionic Reader v1.4.2 - Androi ...
TWCACM 發表於 2017-1-2 23:41

咁就要快 D 開箱喇.

有興趣,但望埋個價.....即刻縮晒.......