[開箱] 新年快樂, 都係大法好 lol

比衡左各方面, 包括電量, 陰質, 發熱, 操作之後
最後都入手大法黑科技

連罪大都放棄在機身假既小金標, 留返個真.小金標

當初考慮日版其實唔係因為平dd (同依家飯陰個現金價其實相差唔遠)
而係因為會唔會日版唔同料
另外一個原因就係厘堆埋韓文幾UN眼
不過算了, 自己搵代購同依家個價其實無咩分別
友情牌又唔係好想用, 自己唔係好想叫友人旅行緊打擾佢地行程

依家唯一要煩既係4.4BAL頭, 部份3rd party線可訂4.4頭, 但又好似幾貴下, 仲要試唔到
大法個條我試聽夾demo的z5個陣硬係怪怪的唔識形容.

馬拉做

恭喜入手
DxA同好多舖頭依家都有4.4插頭賣了,可以買返黎改(或者淘記都得,仲平
或者用住轉頭先都得

恭喜恭喜

線當然係自己整啦!用 HPC-23T 係最正,耳機係乜聲就聽返晒原本嘅聲,乜嘢味精都冇!

Oyaide HPC-23T停左產都好耐下喎 咁樣釣人好頂癮者

比衡左各方面, 包括電量, 陰質, 發熱, 操作之後
最後都入手大法黑科技  

連罪大都放棄在 ...
akitohk 發表於 4-1-2017 21:41

SONY 有幾陰質呀~有圖有真相

回覆 6# deathson666

當然知度人哋有先咁講啦!Sony 出完試完之後而家炒到個價咁貴,由其是 22W,見到有平就好快去買,就快炒到原價三倍!

恭喜
我都諗住下個月買
百老x有rebate 扣埋啲獎賞錢
如果Sony 有promotion 更好

回覆  deathson666

當然知度人哋有先咁講啦!Sony 出完試完之後而家炒到個價咁貴,由其是 22W,見到有平 ...
snp386 發表於 2017-1-5 00:41

你講起22W
好似以前買左12M黎玩, 只係用左2m整左對1m RCA線, 仲有10m放左係到...