[開箱] 出左雙糧兼加埋花紅就身痕之2017 第二三四箱,

抱歉有點忙,貼住個箱先
在此要強調一下,一切都係罪大同epc既錯
http://www.hkepc.com/forum/viewt ... &extra=page%3D2

罪大出咩鬼4.4平衡頭呢?
攪到兩條新線又要搵朋友幫手改4.4bal 頭。

一切都係epc既錯,做咩個個有親好野就些牙呢
攪到我214x港元入左部XDP-300R

又話說,UM 隻Mason V2 真係好對我雜食既口味

箱裡面既野就遲一點再補啦

第二三四箱

恭喜師兄
條線係另外買定改既?

via HKEPC Ionic Reader v1.5.1 - Android

恭喜師兄
條線係另外買定改既?

via HKEPC Ionic Reader v1.5.1 - Android
cms4c17 發表於 2017-1-19 23:44

unique melody Mason v2本身跟左兩條線,一條銀一條銀銅混織
跟住taobao是但tao左兩粒4.4balance插搵朋友幫我焊

隻耳塞好正

開箱正呀~~
呢盒 spinfit 同一排O個 D 有咩分別?

開箱正呀~~
呢盒 spinfit 同一排O個 D 有咩分別?
fatyee 發表於 2017-1-20 14:31

厘隻應該係最近出的
cp220/240這隻係二節膠
舊的那隻是1節。

一節的spinfit我戴得唔多舒服,插得唔夠入就隔唔到音,插得入過頭就唔舒服並衰聲。

二節的這一對我自己用就幾舒服沒有問題

不過如果你問我音色上有咩分別我唔識答,因為我未試過戴一節個隻戴得好

厘隻應該係最近出的
cp220/240這隻係二節膠
舊的那隻是1節。

一節的spinfit我戴得唔多舒服,插得唔夠入 ...
akitohk 發表於 2017-1-20 15:09

多節我有 D 怕怕... 都係用返普通算... 反正都係O岩O岩買左冇耐... 仲要一買成排買... ORZ

多節我有 D 怕怕... 都係用返普通算... 反正都係O岩O岩買左冇耐... 仲要一買成排買... ORZ ...
fatyee 發表於 2017-1-20 15:13

一節個隻唔係有d店可以剪開剩買一對嗎

一節個隻唔係有d店可以剪開剩買一對嗎?
akitohk 發表於 2017-1-20 15:15

冇留意... 我以為周圍都一定要成排買...