耳機改balance 問題

用緊Pioneer U-05 駁mac mini做解碼加耳擴,手頭上用緊AKG K712 Pro 同 Massdrop Sennheiser HD6XX(650).
因為U-05有balance output( XLR 3 & 4)唔想浪費左,想問下呢兩隻耳機有冇現成balance線可以用到?或者係邊到可以custom make?

Thanks

via HKEPC Ionic Reader v1.6.0 - iPhone

AKG K712 Pro  因為有出3芯同4芯版 而外觀分別唔到 比較麻煩
hd6xx sure有現成 可以換 先 聽/玩住先

AKG K712 Pro  因為有出3芯同4芯版比較麻煩
hd6xx sure有現成 可以換 先 聽/玩住先 ...
waltyuen 發表於 2017-3-17 17:00

Thanks.
香港有邊度會有現成既headphone balance線賣?
星際d耳機鋪多數賣earphone 既線多d

via HKEPC Ionic Reader v1.6.0 - iPhone

teamhardcore 發表於 2017-3-17 17:20

thanks.新手唔係好敢自己整????

Thanks.
香港有邊度會有現成既headphone balance線賣?
星際d耳機鋪多數賣earphone 既線多d

via H ...
wondun 發表於 2017-3-17 17:58

係有的 收埋左
如果沒xlr 要改頭 星際有人代改線 收費100起唔包料

係有的 收埋左  
如果沒xlr 要改頭 星際有人代改線 收費100起唔包料
waltyuen 發表於 2017-3-17 18:51

禽日去星際行左轉問左DMA冇現成要訂做…但係唔想太貴冇乜budget所以都冇再問lu

禽日去星際行左轉問左DMA冇現成要訂做…但係唔想太貴冇乜budget所以都冇再問lu

via HKEPC Ionic R ...
wondun 發表於 23-3-2017 16:26

唔想太貴可以上淘寶睇下,hd6xx系列大把平衡線賣

teamhardcore 發表於 17-3-2017 17:20

Neutrik頭師兄知唔知邊度買平?只知華輝有賣

Neutrik頭師兄知唔知邊度買平?只知華輝有賣
kenken33 發表於 2017-3-23 23:23

我都係華輝買, 稳陣d