想問關於 AK70, Onkyo DP-S1, Pioneer XDP-30R

市面上AK70 依種SIZE 又有依種質素係咪得佢同DP-S1 ,XDP-30R?

想問 DPS1同 XDP30R 行貨通常要幾時先有? 下個月去日本 水貨買係咪壞左就掉得? 港行會唔會收錢整?

DX200 咁貴, 比咁多錢, 唔會考慮
仲有valoq, 可以諗下呢部, 幾好聲

DX200 咁貴, 比咁多錢, 唔會考慮
仲有valoq, 可以諗下呢部, 幾好聲
cnh 發表於 2017-3-23 13:03

valoq 睇左上網D評價好似係好聲 但唔好用 操作上

你係想要AK70既質素定風格先?
AK70既質素其實不敢恭維
但佢既風格就真係揾唔到代替品

valoq 睇左上網D評價好似係好聲 但唔好用 操作上
~光~ 發表於 2017-3-23 13:50

有用過已前D MP3機都OK既,
不過入歌第一次覺重慢....

你係想要AK70既質素定風格先?
AK70既質素其實不敢恭維
但佢既風格就真係揾唔到代替品 ...
barrielui 發表於 2017-3-23 22:34

搵佢依種SIZE 又唔會差過手機
佢同DPX1A 比真係差D 但個SIZE 係一個好大的問題

市面上AK70 依種SIZE 又有依種質素係咪得佢同DP-S1 ,XDP-30R?

想問 DPS1同 XDP30R 行貨通常要幾時先有? 下 ...
~光~ 發表於 2017-3-23 12:45

前日行過dxa問過staff,好似4月先有行貨。

兩部差不多價錢,以聲音質數ab,dx200勝.
dx200
http://www.price.com.hk/product.php?p=243188
valoq
http://www.price.com.hk/product.php?p=217613

前日行過dxa問過staff,好似4月先有行貨。
chris_kai_kai 發表於 2017-3-26 20:02

SHIT!!!!
我仲岩岩係AMAZON訂左 41000YEN 連運費

兩部差不多價錢,以聲音質數ab,dx200勝.
dx200

valoq
KOJI 發表於 2017-3-26 20:31

研究完一輪 唔想用大陸機, 睇親討論區都係講 性價比高同好易死機
後者未試過 買左DPS1