通李 又劈過 今次到 YAMAHA MT120B

YAMAHA MT120B $569
利申純分享 尖咀demo 聽過係好清 而舒服
如覺akg 淡口可試  (但線長無得換線)

http://www.hktvmall.com/hktv/zh/ ... 301001_S_Y01.MT120B

銅貴過鋁,銅包鋁線反而變成高成本 ?

銅貴過鋁,銅包鋁線反而變成高成本 ?
kinghung 發表於 2017-3-27 15:51

銅包鋁線 難扯爛掛 搵食的都特登搵線出街做job (好似係)

師兄我想問下,YAMAHA MT120B用手機推唔推到呢?例如G3,華為手機等等

師兄我想問下,YAMAHA MT120B用手機推唔推到呢?例如G3,華為手機等等
henrytck 發表於 2017-3-27 17:53

電話唔得 , 我實試用 sony wm1a highgain 再盡D先推到 & 原裝線長 出唔到街。

via HKEPC Ionic Reader v1.6.0 - iPhone

YAMAHA MT120B $569
利申純分享 尖咀demo 聽過係好清 而舒服
如覺akg 淡口可試  (但線長無得換線)

...
waltyuen 發表於 2017-3-27 11:47
除尖咀有得試.仲有冇其它湯你有得試

除尖咀有得試.仲有冇其它湯你有得試
118205 發表於 2017-3-27 19:33

sorry 我只在尖沙咀 聽過,其他唔見有,隻野係ok 簡約靚仔 但是studio 用 預你有機推 手提player 無耳擴 試唔到 7成

via HKEPC Ionic Reader v1.6.0 - iPhone

sorry 我只在尖沙咀 聽過,其他唔見有,隻野係ok 簡約靚仔 但是studio 用 預你有機推 手提player  ...
waltyuen 發表於 2017-3-27 22:38
ok

發聲單體內特別使用高成本的CCAW(銅包鋁線)音圈