[開箱] 試新野..主動降噪耳筒golden shine ne

第一次發開箱文,發得唔好唔好見怪..
本身一直用開藍芽耳筒貪佢方便唔洗成日有條線kick下kick,第一對用sony xba-bt-75,個時呢種舊電係耳筒度既藍芽唔多選擇唔多最後揀左佢(好貴..)..聲我個人認為唔錯,後黎其一中邊沒左聲...壞左..用左2,3年算了唔鬼整,再換左對Jabra ,呢對野我真係覺得買錯左...平過sony但..聲都係差過sony 想話2款相隔咁耐應該都唔差得去邊結果有d失望,不過佢主打sport,係我期望高左少少。

講完歷史講返正題,對jabra又死左...同埋佢有舊膠包住對耳筒好易唔見..用到今日2邊耳膠都已經唔見左了,今次想換返有線算了,主要係藍芽帶起上黎係方便...但同時我又成日唔記得差電..今次唔換咁貴了換有線算了,上星期五行過黃金見到有個Promoter係度sell耳筒...PromotEr見得多但sell耳筒真係少見,行埋去睇下個牌子叫Golden shine Ne個Promoter話呢個牌子同中國航天有關,話佢個主動降噪技術係用左中國航天既技術有專利,降噪晶片係用中國航天軍用降噪既晶片去做主動降噪,基本上佢講完一輪降噪技術我都唔係好明咁即係咩呢....然後佢就比個對DEMO我試,咁我就帶啦,然後佢開左佢係場度既喇叭D噪音出黎(有飛機聲啊,火車聲啊等等...),然後幫我打開個降噪聽下,OH MY GOD(可能我未用過呢D主動降噪,誇張左SORRY),原來主動降噪即係將啲雜聲低消等聽落去既聲可以乾淨啲冋舒服啲,OK試完佢既降噪,咁我..無理由買對耳筒開降噪乜都唔做架,我就插落我部電話度聽歌,我一路聽佢一路開住D噪音又飛機又車聲..係無大炮聲,咁我就邊聽歌邊開下熄下佢個降噪,發現個降噪都幾明顯,聽歌明顯聽到佢D噪音係減到沒乜咁濟,而且D聲都唔差,至少同我之前用個2對藍芽比唔差,再睇價錢$480!好!我同個Promoter講我諗下先...放低左佢...,第一次用主動降噪唔知咩料...我驚價錢伏,轉個圈做下SEARCH睇下其它牌子安全啲.....發現主動降噪耳筒選擇唔多..價錢都唔平....有啲仲好大舊...佢呢個同普通耳筒一樣,只係多左個晶片係條線度細好多....諗左陣好啦!$480豪比你,見主動降噪呢樣野好似好少出現我就做白老鼠開箱比大家睇下啦~

包裝:

內容:

耳筒:

降噪晶片(有中國航天LOGO堅料)

用3.5MM TO USB差電:

電量呢?個PROMOTER就話待機(淨開降噪唔聽歌)25個鐘,雖然我唔知會唔會有人咁做....開降噪聽歌8個鐘,差2-3個鐘滿電。
用左2日純粹放工返工聽下歌暫時到宜家都未差過電。開箱就到呢度,大家有興趣可以落場試下,聽佢講星期5,6先係度,要試自己預預返時間,同埋有3隻色一隻鐵槍灰 一隻黑 <---留意呢2隻,我睇落去唔知有乜分別...個RPOMOTER講完先發現原來係個耳筒位一個係電鍍一個係實黑色,第三隻色係土豪金配白色。

回覆 1# shing424

最近落過黃金試聲, 仲有美女promoter幫忙...

高音吾會太尖, 收細音量又吾係, 太尖真係頂吾順..., 個降噪功能現場試真係有用

480有主動降噪 ok wor