[巳解決]部電腦攞去維修,拆咗個硬碟落嚟,買咗個外置盒仔

部電腦攞去維修,拆咗個硬碟落嚟,買咗個外置盒仔,諗住係第二部電腦用,但第二部電腦顯示唔到個硬碟,探測到usb,但電腦只顯示內置個兩個c,d硬碟,個外置唔見~!

Try right click "my computer", then choose "Manage".
The 'Computer Management' window will open. On the left panel, choose "Storage" > "Disk Management". On the right panel, look for any disk there without 'drive letter', then right click on it and choose "Change Drive Letter and Paths..."

Hope the above could help!

是未供電不足啊?

this has sth to do with the OS. Is the first computer and 2nd 's OS the same ?

是未供電不足啊?
zz24680 發表於 2010-1-27 16:18

插三腳電喎~!!!!!!!!!!!!!!

回復 5# tklamtklam

FORMAT後再試下吧。

回復  tklamtklam

FORMAT後再試下吧。
zz24680 發表於 2010-1-27 16:50

就係專登加個外置盒仔嚟攞番啲資料係第二部機用,format咗米乜都無哂囉~!失咗我原本既原意

有D USB HDD Case隻牛好雞,食電多少少既HDD已經推唔到,揾朋友部機直插看看

咩外置盒,咩hdd?

咩外置盒,咩hdd?
Faye 發表於 2010-1-27 17:29

兩用外置盒,即係舊式硬碟用到,sata硬又用到個種盒仔,有個火牛既三腳線,個硬碟係WD