死左隻HD, WD GREEN版

有咩軟件可以撈番D檔案? 我試過一隻野叫I-care, 撈左一堆垃圾, easy recovery pro 同 final data 都用過, 撈唔到野

try r-studio..

superrecovery

其實呢d software都好雞,好多時候都撈唔到嘢

try r-studio..
siuba 發表於 2012-5-17 23:04

superrecovery
lung753951 發表於 2012-5-17 23:09

多謝建議, 我去搵黎試下先

其實呢d software都好雞,好多時候都撈唔到嘢
therock 發表於 2012-5-18 00:18

咁唔知呢位ching有咩好建議呢, 我想自己搞到就唔使攞出去俾人搞啦, thanks

試過一次WD Green所有Data 突然消失,哩個case應該無得救。
你情況係點?

係咪1T 果隻? 乜EAR乜果隻? 我都要搵出面data recovery...
唔知係咪我八字同WD唔夾, 無論黑, 藍, 綠系既都出過事...
其他牌子真係未試過, 所以我以後都唔敢再買佢黎用.

試過一次WD Green所有Data 突然消失,哩個case應該無得救。
你情況係點?
michaelwong 發表於 2012-5-18 12:01

我其實係一隻外置hd, 突然間認唔到, 我咪拆左佢出黎駁住電腦底板認佢囉, 認到但係話我未format.............而家用software 試緊有冇野可以撈番.........

係咪1T 果隻? 乜EAR乜果隻? 我都要搵出面data recovery...
唔知係咪我八字同WD唔夾, 無論黑, 藍, 綠系既都 ...
wilsonchunkit 發表於 2012-5-18 12:10

係呀, 就係呢隻你出面救用左幾錢? 係咪救得番哂所有野?