有冇師兄可以話我知呢兩個畫面係咩software 做成?

突然呢幾日一開完機就彈咗出嚟
有冇師兄可以話我知呢兩個畫面係咩software 做成?
可以點整走佢呢?

Thanks

Try "add a new printer" and let it find the existing drivers.

If you have Fuji Xerox(DocuPrint) printer  
Run a dos command prompt as Administrator in Windows vista/7/8
sc stop "FXNADB"
sc config "FXNADB" start= disabled

delete this service.
sc delete "FXNADB"

近排我都有出現呢個問題,但係按ok就可以入windows,我估係中咗毒,不過我就還原咗windows就無問題....

近排我都有出現呢個問題,但係按ok就可以入windows,我估係中咗毒,不過我就還原咗windows就無問題.... ...
bennyepc 發表於 2014-10-11 16:44

你之前話百毒不侵,而家又話中咗毒

回覆 5# Felix00

我係有check過,但係無發現有病毒文件,只不過係懷疑有未知新病毒嘅癥狀...所以我估係中毒..

不過我無詳細去揾過問題所在,究竟係軟件造成定毒病造成我都唔理la,反正一年都無一次,而且自己一向都有備份windows,花兩三分鍾還原搞掂就算數.....

上邊問你拎credential個視窗好奇怪。
好似自己寫咁。