部新機行唔郁咁款

部機買左一個月都冇

早一個星期開始間歇性停哂

重新開機,過好耐先load得完windows畫面

不過都係入唔到桌面,淨係得個黑屏同個指標

想load隻window碟都load唔到入去

via HKEPC Reader for Android

--------

唔係掛,新機嚟bor,係未中毒ar,重装windows未ok lor,小問題嚟啫....

你唔好講俾我聽連windows都唔識裝bor...除咗用光碟安裝都仲有大把其它方法可以安裝windows...

咩機, 買左部廢機慢係正常

你唔好講俾我聽連windows都唔識裝bor...除咗用光碟安裝都仲有大把其它方法可以安裝windows... ...
bennyepc 發表於 2014-10-13 11:42

我真係淨係識用碟裝

list 番個config ..... 出黎
win7 / win8 ?
識5識入 bios .......?
識5識入 window safe mode ?

up 多D, 呢度大把ching幫到手....

開始入到隻碟度

裝windows果陣就停左嚮

正在複製windows檔案(0%)

你乖啦比條list黎睇下先啦...

I7-4790k

Asus maximus vii hero z97

D3-2400c11 2x8GB G.Skill Ripjaws

Plextor M6 Pro 256GB

4GD5 GIGABYTE GTX 980

COOLER MASTER V700/700W 80+ GOLD

64 BIT OEM MS WINDOWS 7 PRO T.CHI