關機出現cmd.exe應用程序錯誤0xc0000142

唔知點解我關機會彈cmd.exe 0xc0000142出黎.
但係我又用到cmd.exe wo
係咪前幾日window update搞到咁?
之前係KB3004394既問題, 依家又唔知是係咩更新既問題

有冇人同我一樣?

唔知點解我關機會彈cmd.exe 0xc0000142出黎.
之前 ...
peter0612 發表於 2014-12-14 00:20

我有同一問題
都係呢幾日先出現
上google search一輪, d人試到過係geforce experience問題, uninstall後就ok

我現在都試試睇下點

me too, 搞咗好耐先得返

win7宜加啲upload真係.....

你地點搞得返?

之前 ...
peter0612 發表於 2014-12-14 00:20

http://unwire.hk/2014/12/13/win7error/top-news/
我昨晚都出現Woo=.=
WINDOWS 真係...
希望有真正代替品出現~

我uninstall咗個GeForce experience就得,而如果真係要用 gf experience, 裝舊版即可

冇留意關機,頭先一睇,我都中招......

我昨晚關機都有出現

岩岩run多次windows update,佢會單獨有個更新,
你無得取消既,update左boot左第一次機之後部電腦會狂load野,
之後等佢load完再boot多次之後就會無左個error

========================================
玩左一日,又出返個error