裝完顯卡Drive之後入WINDOWS黑MON 師兄幫幫忙T_T

是咁的
顯卡MODE係 MSI R9 270X 4GB版本

因為之前插左顯卡開機無畫面面既關係(BISO都無

所以就上左代理保養(張顯卡用左1年左右

之後好成功咁1換1左咁佢就話張係新卡黎

之後番左屋企試 玩GTA個D GAME 玩15幾分鐘就花MON 之後輕機

咁搞左一輪之後重裝左個DRIVE後就無左E個問題

時間過去4個左右問題又黎啦

今次就係一個好奇葩既情況

就係琴日玩玩下Crysis3 突然 輕左機

之後開番機再開GMAE後又輕

初頭以為係隻GAME既問題 咁樣重裝完 問題都係一樣

正當打算放棄時候打算玩下LOL

之後LOADING完場後就同Crysis3既情況一樣

重新開機果陣 LOADING完WINDOWS畫面果個位

入WINDWOS 歡迎個到黑左MON

咁樣我以為又係WINDOWS問題重裝左

裝完又無事WO

咁我就裝反底板顯卡drive 裝完就重機

發現問題又黎

一樣係入WINDOWS 黑畫面

搞完一輪之後 發現關顯卡drive問題

唔裝drive既話就入到WINDOWS

裝左就黑畫面

入安全MODE 刪哂D顯卡drive就入到WINDOWS

以上情況

請問一下各位師兄 顯卡係壞左定無壞

咁既情況可唔可以再拎去代理保多次??

定係有解決方法??

是咁的
顯卡MODE係 MSI R9 270X 4GB版本

因為之前插左顯卡開機無畫面面既關係(BISO都無

所以就上左代理 ...
燕返卍 發表於 2015-9-9 17:08

ching用緊windows咩板本?

ching用緊windows咩板本?
boot 發表於 2015-9-9 18:15

本身8.1升左10再落番8.1 洗機轉左7

本身8.1升左10再落番8.1 洗機轉左7
燕返卍 發表於 2015-9-9 21:50

你個顯卡drive係咪最新?

你個顯卡drive係咪最新?
boot 發表於 2015-9-9 22:06

試過碟裝同上網dl