你們成日說的12cm銀蝠白蝠在那裡呢

聽了你們師兄成日說12cm銀蝠好靜...我找黃金and golden 都無呀..(我甚至到新高登也找尋不到銀蝠的影,可以有好心人答我嗎

我購買了 golf fan ,現在不知道邊隻最靜

enermax 風扇, 銀蝠透明框.....白蝠白框
膠盒裝,,,賣緊$12x-13x
正都都有喎...

百幾蚊一個,十分貴。 物超所值嗎?

正都掛曬響到..

原帖由 paulyau 於 2009-3-8 00:13 發表
百幾蚊一個,十分貴。 物超所值嗎?

就講CPU 散熱器
$35 有, $800 都有
八百幾蚊一個,十分貴。 物超所值嗎?

靜,外形討好.LED開關控制.吸震膠釘.易拆扇葉(方便清潔).
要留意風力唔算強.因為始終只有1000轉(銀蝠)/1200轉(白蝠)
$120有買貴.冇買錯.

百幾蚊一個, 我覺值傢..12cm fan 唔會outdate, 用它5年都會本啦.CPU 會outdate, ram會outdate, 但是fan 不會呀... 

正都有咁好? 我看看, 謝謝你們

原帖由 jessicacare 於 2009-3-8 01:57 發表
百幾蚊一個, 我覺值傢..12cm fan 唔會outdate, 用它5年都會本啦.CPU 會outdate, ram會outdate, 但是fan 不會呀... 

正都有咁好? 我看看, 謝謝你們

例子: 今日買GTX250 $1250, 下個星期賣$1050 (假設)
case fan, 散熱, 好少壞, 比較保值

一把好既風扇絕對直得投資,小弟兩年前買左4把Antec 12cm風扇,當時買$90x1(E家要$100以上),用到今時今日一D老化跡像都無,依然咁靜,速度無變,LED一樣咁光,對比返大半年前買既CM FAN,流油,變震/嘈,燒燈,真係貴買平用同平買貴用既對比。