有冇 光碟機位 12cm風扇

http://item.taobao.com/auction/i ... 74c.jhtml?cm_cat=11

好似呢D咁 唔diy 又平

超正 , 終於吾駛再用索帶 ...
thanks brother

之前好似團購有

香港有冇類似 又平既買到?

原帖由 DanielHO 於 2009-9-8 17:59 發表
香港有冇類似 又平既買到?

CM果隻,不過外觀就有CM個logo,基本上係5.25轉3.25,附一把扇..好似係1200rpm led.
好似係190,太耐無落場...

lian li好似都出過

原帖由 pe86a20b 於 2009-9-8 18:23 發表

CM果隻,不過外觀就有CM個logo,基本上係5.25轉3.25,附一把扇..好似係1200rpm led.
好似係190,太耐無落場...

lian li好似都出過

聯力有好多隻

coolermaster 有依隻
http://www.coolermaster.com.cn/STB-3T4.asp

吾知可吾可以吾要佢個面板 , 用番聯力本身d 面板 , 有無師兄試過 ??

用緊 唔錯

原帖由 Jacky_Wong 於 2009-9-8 18:32 發表
用緊 唔錯

hk 有無 ? 買幾錢 ?

原帖由 sonic2010 於 8/9/2009 06:35 PM 發表

hk 有無 ? 買幾錢 ?

hk暫時未見過 之前日本團有得賣 不過好似呢期果幾團都唔見有得賣
想買可以去二手區問下有無人想放

同埋Lian li箱既注意 呢舊野唔會fit晒個位 會有小小gap

原帖由 Jacky_Wong 於 2009-9-8 18:45 發表

hk暫時未見過 之前日本團有得賣 不過好似呢期果幾團都唔見有得賣
想買可以去二手區問下有無人想放

同埋Lian li箱既注意 呢舊野唔會fit晒個位 會有小小gap

thanks ~
如果Lian li箱吾會fit 曬個位咁就吾好了 ... 屋企好大塵
都係買番聯力出既算了 , 暫時睇中 ex-33 , 吾知hk 賣幾錢 ... 淘寶見 210 左右