新高登專賣Gelid產品果間"澤聲電腦"其實咩時間營業的 ?

次次去親都冇開門摸門釘, 門口又冇貼營業時間
想幫襯買2把Gelid Slient 8 都唔得......

佢地間店舖通常的主要業務係接電腦工程來做,收工時或冇ORDER先會返去開舖。
因此佢地都留左個電話在門口,想買野可以先打去問咩時間會開。
我經驗係過左6:30PM至8點之間會有開,星期六/日下午都會有開

佢地間店舖通常的主要業務係接電腦工程來做,收工時或冇ORDER先會返去開舖。
因此佢地都留左個電話在門口, ...
tonychoi 發表於 2011-9-16 08:58

唔怪得啦, 幾次去都係平日下午3,4點

唔該哂版主大大

完來開咁晚.........

E 把野 A SHOP 好似有得賣WO  我琴夜經過上去睇下 好似見到

你連 A-SHOP 都唔去支持一吓, 你真係唔好話比人聽你係HKEPC會員呀

1. Gelid產品的價格基本上全港統一,為何不到深之都的A Shop買?
2. 就算覺得深之都不方便,去黃金死角大鋪旁邊的羊明也有得賣。

你連 A-SHOP 都唔去支持一吓, 你真係唔好話比人聽你係HKEPC會員呀
jclub 發表於 2011-9-16 13:09

我果時搵A-SHOP搵左好耐都搵唔到係邊
我都係要跟住人先知原來有間咁GE鋪

1. Gelid產品的價格基本上全港統一,為何不到深之都的A Shop買?
2. 就算覺得深之都不方便,去黃金死角大鋪 ...
alexngai 發表於 2011-9-16 19:20

no, there are cheaper for few dollars

我果時搵A-SHOP搵左好耐都搵唔到係邊
我都係要跟住人先知原來有間咁GE鋪 ...
風吹草動 發表於 2011-9-16 19:25

E+上去不知幾方便, 係商場門口搭LIFT上3樓, 一出LIFT轉個彎就到