[風扇] 14CM 風扇請教

有沒有14CM 抽入 & 抽出風扇推介?
我見選擇不太多,WING14合適嗎?

搭單問 同樣係14CM風扇 但係用落火牛到 有冇好介紹 隻牛係3用緊海盜GS600

limitless budget 的話
直上頂 prolimatech Aluminum Vortex
唯一鋁葉 case fan 14葉  1100rpm已非常好力 抽出抽入都得, (max.1600)
新高登有賣

14cm 仲有貓頭鷹,phantek,cryorig,ENERMAX 白蝠/發光apollish/靜蝠,silverstone穿甲,corsair AF,Akasa apache
連埋 wing 都超過10個choices

Corsair AF140啦~抽出一流~

我賣緊NOCTUA A14

limitless budget 的話
直上頂 prolimatech Aluminum Vortex
唯一鋁葉 case fan 14葉  1100rpm已非常好 ...
Turboaftershave 發表於 2014-12-27 00:15

依隻會唔會介到手?

依隻會唔會介到手?
mingsonv3v 發表於 2014-12-27 13:26

無人叫你開著轉時放手指入去
只要裝拆時 make sure 關電源就ok
上左頂 其他扇你就唔再想買魯

好似有隻5十幾蚊轉得到就算
x-fan?

回覆 8# ricky1992

要平既 $15-$20 都有
我有把聯力 case fan non led 1000rpm 可以出讓 好少用

回覆 4# 梁瀚文

好靚! 我都有考慮,因為14cm + led!
邊間買架?

另外,我見你d power cable 轉左色既?