有無人知邊到仲有Silver Arrow Extreme IB-E 現貨賣

Ssp問左幾間。陽明話入左半年都入唔到貨。垃圾代理

回覆 1# patricktang

我有一個,你要可放比你

回覆  patricktang

我有一個,你要可放比你
zoie8899hk 發表於 2015-1-16 15:14

唔好用咩?。好頂卡?

X明間野買野小心D
上次同佢buy金屬散熱膏,買完去到黃金門口,身(行)拿黎睇下
一睇之下wtf,瓶身有金屬跡,好明顯用過,同個盒黃到話新真係沒人信
之後返去同佢老細理論,老細個樣好的顯身有糞
話平可D,又話可換其他野....@@
我話退返$算,佢好順灘話ok...
如果我冇睇就這樣回家,才拿返去實比人食生豬肉當你自已用過-.-

i7 4790k + Extreme IB-E 用家表示好嘈

嘈到唔敢超頻

買D15/R1 Ultimate好過

i7 4790k + Extreme IB-E 用家表示好嘈

嘈到唔敢超頻

買D15/R1 Ultimate好過
rt2156 發表於 2015-1-16 23:26

嘈又關舊鐵事

回覆 6# EVIS
風扇問題

ib-e同ib-e extreme最大分別係後者把風扇大風d 但嘈

唔用ib-e extreme把風扇不如買ib-e

但ib-e又唔係d15/r1 ultimate 果皮

識買一定係買D15或者R1
D15行1100都唔嘈

回覆  EVIS
風扇問題

ib-e同ib-e extreme最大分別係後者把風扇大風d 但嘈

唔用ib-e extreme把風扇不如買 ...
rt2156 發表於 2015-1-18 18:03

我用SB-E Extreme 都未試過上1000轉, 唔知你有d咩聲
再講14cm 去到2500轉邊隻咁勁可以冇聲
怕嘈咪set死行800 lor

我用SB-E Extreme 都未試過上1000轉, 唔知你有d咩聲
再講14cm 去到2500轉邊隻咁勁可以冇聲
怕嘈咪set死行 ...
EVIS 發表於 2015-1-19 00:58

你咩cpu

我唔超 打機都上到12xx轉

超左上17xx轉以上

我用技嘉底板bios fan setting好雞

speedfan又控制唔到

r1 ultimate/d15唔洗咁高轉都可以有強勁散熱效果

ib-e extreme完全係靠高轉速先達到好既散熱效果