想淘 個液晶面板風扇調速器 5.25位

睇中呢個:

要rmb$249
http://detail.tmall.com/item.htm ... p;skuId=86960278556

要求如下:
1.) 4路風扇調速
2.) 風扇停止或唔夠速度會叫和畫面有提示
3.) 溫度過高會叫一會就停或可以設定警告溫度,要有畫面會提示
4.) 可以關mon或有兒童lock
5.) 不要實體制除非有lock

想問下ching門仲有冇好介紹?

冇人玩fan controller? 其實主要是monitor住個fan唔好停,之前試過因壞fan,熱死hdd...

http://www.amazon.com/NZXT-Techn ... f=pd_rhf_gw_p_img_1
NZXT Technologies Sentry 3
o岩o岩落左order,遲D可能做個開箱文。

睇中呢個:

要rmb$249

要求如下:
1.) 4路風扇調速
2.) 風扇停止或唔夠速度會叫和畫面有提示
3.) 溫度過高 ...
pure_water 發表於 2015-5-25 13:59

尼個系幾靚仔
不過brand 太新  吾知用落好吾好?

尼個系幾靚仔
不過brand 太新  吾知用落好吾好?
Turboaftershave 發表於 2015-5-26 20:00

NZXT 好新咩....

問在一堆問題,見功能合用就訂了,但要等七日先發貨

NZXT Technologies Sentry 3
o岩o岩落左order,遲D可能做個開箱文。
Kennn 發表於 2015-5-26 17:37

得三路,三路的話我都有第二個選擇

要mon既話,新個d底板有sw可以mon
e派 發表於 2015-5-26 18:14

底板有好多限制,用fan  controller
    支援更多fan和不同接頭的fan, 我主要系睇住吹hdd的fan

NZXT 好新咩....
wilson030 發表於 2015-5-26 21:24

樓主個隻 wow NZXT?

ALSEYE  a-100L