[風扇] NZXT Sentry 3 Fan Controller 開箱分享

已經用左幾日,不過懶開post
唔係乜野新野,官網link:
https://www.nzxt.com/product/detail/144-sentry-3-fan-controller.html

新貨包膠

多國語言說明書

附件為4粒縲螺絲、3張膠紙、1條後備測溫線、仲有幾條索帶

側面相,件野俾我想象中重手

背面

4pin molex推,5個4細pin頭(3pin可用),
每個頭都可以推到3把扇(要splitter)

上機圖,5.25位本身已經用架上左個3.5吋硬碟,
但係都仲夠位俾個fan controller入

多謝收看

呢款幾多錢?? 同埋可唔可以OFF左個風扇佢?

幾靚,但想知可唔可以熄display?

呢款幾多錢?? 同埋可唔可以OFF左個風扇佢?
tommy2007 發表於 2015-6-8 05:30 PM

Amazon買,USD34.99。記得上年正都有入過貨賣HKD399,宜家唔知仲有冇,同賣緊幾錢。
見唔見最尾張上機圖有個"off"字,用手指掃過去就可以熄左果隻風扇

幾靚,但想知可唔可以熄display?
KaricKKL 發表於 2015-6-8 07:52 PM

可以,長按右下角個掣幾秒就可以熄display

我早排見正刀有賣
印象中有隻$29X, 有隻$39X