[風扇] 箱已開 - 機箱扇s - 上機照

開"箱"    今晚返到屋企上機

排排坐, 食粉果

開箱了, 白扇正側面兩睇, 黑扇求其睇XD

上機照~

EEE? 點解機箱底把FAN係抽出唔係抽入既??

嘿... 我好無聊地買了3隻唔同色的LED FAN, 3把著晒 & 個別著燈圖
紅白藍

全著AGAIN

咁機箱底點解要抽出? 因為我要佢正面既LED效果

FAN速唔同視覺效果都有差別
https://www.youtube.com/watch?v=_NgHa8HsPIM

PS: 不問效能, 自求開心

提示: 該帖被管理員或版主屏蔽

回覆  Maze

等睇嘢!
DirtyBear 發表於 2015-7-11 11:31

搵得幾辛苦先搵到呢隻xdd
spectre pro pwm - 有純白色, 冇LED
spectre pro led - 半透明有led
最後被我搵到佢 spectre pro all white led - 純白色有led (不過冇左pwm)
好p_k點解佢唔出純白色有led有pwm sosad....
3x 140mm , 2把換110I GT 冷排, 1把換機箱背抽出 (現用緊CORSIAR AF 140 LED)
3把FAN我買左唔同色

另外果把係120mm 機底抽入純玩野加的

提示: 該帖被管理員或版主屏蔽

回覆  Maze

依家揾扇真辛苦
同你一樣如果Riing 有PWM咁就perfect
我都開咗post 亮燈:titte ...
DirtyBear 發表於 2015-7-11 12:10

去睇睇先

小弟唔識野....上網查完都唔知牌子中文名係乜

好似叫火鳥?

好似叫火鳥?
kai魂” 發表於 2015-7-11 12:58

黎隻係黑雞牌....機箱見得多風扇未見過~

好似叫火鳥?
kai魂” 發表於 2015-7-11 12:58

BITFENIX - 火鳥科技
http://www.bitfenix.com/global/ct/about/

LEPA - 利豹
http://www.lepatek.com/chi/about/