有咩case fan 推介?

用係n400 前面intake ,用來吹三張390x, 依家前面有一把1200rpm(想唔要),一把noctua 3000rpm, 只要performance, 要static pressure果D, 定係要high airflow 果D?

介唔介意影張相出泥睇下內籠?師兄
N400絕對唔係大機箱, 我真係好想請教師兄點處理呢兩/三張咭既熱量..

N400玩到3張390x咁大吖ching...
答番你 Fractal Desigh HF Series Fan有可能幫到你

N400玩到3張390x咁大吖ching...
答番你 Fractal Desigh HF Series Fan有可能幫到你
Jeffrey_2000711 發表於 2015-9-23 07:48

除非390X出公版,
否則根本就唔會有風入到上方果一, 兩張咭....

一係就佢自己改左水冷

henry唔好介意我白D講,
莫講3張, 甚至2張我都好懷疑閣下既可行性,
希望你可D影下相, 比大家再一齊交流吧

zalman fb123 <- 支架,唔肯定會唔會頂到卡(星期尾先知,我淘左未番到黎

除非390X出公版,

一係就佢自己改左水冷

henry唔好介意我 ...
邪惡的化身 發表於 2015-9-23 07:59

熱到着火

除非390X出公版,

一係就佢自己改左水冷

henry唔好介意我 ...
邪惡的化身 發表於 2015-9-23 07:59

2 cards is ok, max temp:75

2 cards is ok, max temp:75
happyhenry1999 發表於 2015-9-23 19:44

d線亂到...睇到都唔舒服

d線亂到...睇到都唔舒服
林洋2 發表於 2015-9-23 20:00

n400係咁

我用緊cm force 500
個設計同你有d似
除左個火牛位, 同前面個樣

我用緊deepcool
裝哂全機箱
即刻hdd,cpu低左兩至三度