求推薦類似noctua A14 風扇

用緊noctua A14

但覺得$185買一堆無用零件好浪費

noctua redux p14香港又搵唔到

求推薦類似noctua A14 風扇

要求: PWM, 14CM, $150以下, 最少可以上1200轉, 10萬小時+壽命

睇中左gelid wing 14 可惜係無PWM

果D零件佔好少錢姐,係因為個軸承咁勁先要咁貴

用緊noctua A14

但覺得$185買一堆無用零件好浪費

noctua redux p14香港又搵唔到

求推薦類似noctua A14  ...
bill312 發表於 27/3/2016 02:55

Silent 14 PWM --- $82,最高1200轉
http://www.gelidsolutions.com/pr ... amp;cid=5&id=90

Silent 14 PWM --- $82,最高1200轉
A君 發表於 2016-4-4 19:06

thanks 呢隻風扇幾好 但個使用5萬小時

會唔會好容易壞

會唔會好容易壞
bill312 發表於 2016-4-4 20:58

50000hr係Mtbf,放心,風扇憑單保足5年。

會唔會好容易壞
bill312 發表於 2016-4-4 08:58 PM

咁都唔夠用?

你覺得冇用就唔好買,你要超耐用就自然要比多D錢。

CP問題姐 唔洗咁躁既香港人

雖然香港家陣係好躁

$82買5萬小時 wing14 $115 10萬小時 a14 $185 15萬小時