[風扇] 淘佬買火蝠抵唔抵

請問如果只買2把火蝠做抽出,連運費$97人仔,價錢可以接受嗎?又或者香港有無得賣,價錢幾多?
另外,火蝠算唔算嘈,白蝠會唔會好好多?因為感覺妹仔大過主人婆,部機都係幾舊唔想買把風扇仲貴過粒U
THX

我買左兩隻白蝠
我遲啲試下

我買左兩隻白蝠
我遲啲試下
肥寶 發表於 2016-4-8 16:40

Ching 等你好消息

三十幾蚊人仔一把, 兩把當你七十, 大陸嗰程運費最多咪十蚊, 你試下R下店家, 香港呢程就十零蚊港紙姐
仲有, ENERMAX扇大陸有假貨, 去返大鋪買穩陣D
香港有得買, 好似要一百蚊港紙一把
火蝠唔行全速就得

正X賣火蝠貴過白蝠, 但初時白蝠佢一直賣$135, 見隔離賣$99佢先減落$105

三十幾蚊人仔一把, 兩把當你七十, 大陸嗰程運費最多咪十蚊, 你試下R下店家, 香港呢程就十零蚊港紙姐
仲有,  ...
1112311123 發表於 2016-4-8 17:07

我搵到個店家 金百X, 我記得之前有Ching提過,應該算大鋪掛

我搵到個店家 金百X, 我記得之前有Ching提過,應該算大鋪掛
lfckit 發表於 2016-4-8 17:23

32蚊把, 係咪計左你兩次運費? 運費幾錢?

lfckit 發表於 2016-4-8 17:23

白蝠1000千轉 ok

32蚊把, 係咪計左你兩次運費? 運費幾錢?
1112311123 發表於 2016-4-8 17:35

無錯係32蚊把+運費10蚊大陸嗰邊,23蚊到香港

淘寶有假白蝠及火蝠,已經唔係新鮮事,果時ENERMAX都出過律師信比果幾間店,仲有人登埋上CHIPHELL個FORUM上,攪到好大。