想問問 5.25 風扇調速面版 邊度有得買?

腦場話大唔大話細唔細...但就係找不到....
上網可以找到一堆選擇...但出到腦場想找一個都難不要說選了...

黄金地庫电動梯落左手,新高登3/F。

用緊NZXT Sentry 2,黃金有得買

A SHOP
https://www.hkepc.com/forum/viewthread.php?fid=67&tid=1093768

DIYFORCE Fan controller DFC-04---- $180 (3個月保用)
四路控速及測溫
0 - 12v 獨立開關
4個細4pin接口,適合風扇或LED 燈條
尺寸 : 14.9 x 8.8 x 4.2cm
安裝位置 : 機箱光驅位置
供電接口 : 大4P公+母頭
風扇接口 : 細3pin、4pin pwm
面版質材 : 拉絲鋁面
屏幕顏色 : 藍色
線長 : 60cm

A SHOP
peter88625 發表於 2-7-2016 21:28

公道話, 我server仔都係用依隻, 24x7都用左3年未壞....顯示屏都冇問題   

A Shop有賣
用左幾個月,唔錯
shimanong 發表於 2-7-2016 21:28

依隻...係touch? touch時感應ok唔ok?

公道話, 我server仔都係用依隻, 24x7都用左3年未壞....顯示屏都冇問題   

依隻...係touch? touch時感 ...
惡魔城城主 發表於 2016-7-7 11:18

感應當然冇電話咁靈敏,
但係可以接受,
反而解鎖時間比較短。

有冇擺箱入面用usb 控制pwm
底板唔夠port
箱又冇面板位

via HKEPC Reader for Android

感應當然冇電話咁靈敏,
但係可以接受,
反而解鎖時間比較短。
shimanong 發表於 7-7-2016 13:19

好似幾ok喎
https://www.youtube.com/watch?v=erSmRkOdjAA

有冇擺箱入面用usb 控制pwm  
底板唔夠port
箱又冇面板位  

via HKEPC Reader for Android ...
bibilubi 發表於 2016-7-7 14:05

師兄可以考慮下去A Shop買4pin 1開4,
咁可以用pwm控4把。