[產品資訊] GELID係咪冇出2MM厚導熱貼?

香港GELID好似連1.5MM都冇入
ARCTIC又好似都冇2MM導熱貼

有咩2MM厚導熱貼介紹, 至少6W/MK
當然要唔過電 有冇痴力就冇所謂

順帶一提, EVGA正垃圾

無2mm,有0.5、1mm

香港GELID好似連1.5MM都冇入
ARCTIC又好似都冇2MM導熱貼

有咩2MM厚導熱貼介紹, 至少6W/MK
當然要唔過電:xd ...
1112311123 發表於 2016-11-15 16:26

evga顯卡垃圾?

evga顯卡垃圾?
find72 發表於 2016-11-15 17:42

好出奇呀

無2mm,有0.5、1mm
A君 發表於 2016-11-15 17:25

OK THX

真係好遺憾冇得試12W嘅GELID PAD, 其他牌子一般都係標6W或者再低D, 高過10W已經好少見

回覆 3# find72

10系個ACX3.0的確垃圾
利申:FTW受害者

回覆  find72

10系個ACX3.0的確垃圾
利申:FTW受害者
kelvinwong0623 發表於 2016-11-15 18:50

ACX=垃圾, 123都係, GAMERNEXUS都話ACX個朵一路都臭

你等官方PAD? 係咪仲AWAITING緊?

回覆 7# 1112311123

Awaiting Shipment

回覆  1112311123

Awaiting Shipment
kelvinwong0623 發表於 2016-11-15 19:44

去淘寶買算啦 最緊要係換哂原本D PAD, 加唔加額外PAD反而真係OPTIONAL
我VRAM買1.5MM, MOSFET買2MM, 本身見GELID 12W好似好勁咁, 價錢亦唔貴, 可惜香港GELID冇1.5MM, GELID冇2MM
淘寶買6W嗰D比較好, 之前有鬼佬話EVGA STOCK PAD都係6W, 淘寶3M嗰D連1W都冇就唔好買

回覆 9# 1112311123

VRAM都要加PAD咩?