代理換左第二個mon比我

原本用緊Philips 220SW9,用左大約8個月就突然有一行死點... 打去保養佢地有人上門收mon
收左mon之後一個月都無聲氣,打電話去問佢話要等零件,問我換過第二款mon得唔得 重要係1080p喎
今日送左個mon上黎,不過其它野(個盒同所有線)都要收番,送上黎果位哥哥話如果無左d線佢要賠錢
新mon上機,正
不過我都係唔知佢係乜野model no.
只知佢係220E,1980x1080,5ms,8000:1,鋼琴面框
有無朋友知道佢係咩model
個樣似依個,不過contrast唔同:
http://www.consumer.philips.com/ ... E1SB_69_HK_CONSUMER

22吋睇1920x1080都係差啲

原帖由 犯人唔得尊 於 27-8-2009 16:36 發表
22吋睇1920x1080都係差啲

d 字會細到好難睇~~~~

樓主, 睇下個 mon 背面.... 應該一定有 model number....

原帖由 ventra 於 2009-8-27 16:41 發表

d 字會細到好難睇~~~~

樓主, 睇下個 mon 背面.... 應該一定有 model number....

你唔講我都唔記得添
即刻睇下
係220E1SB/69

原帖由 hugo2091 於 27-8-2009 16:52 發表

你唔講我都唔記得添
即刻睇下
係220E1SB/69

lol 係唔係用緊新 mon 興奮得滯唔記得o左?

呢個 5ms display motion 野鬼影嚴重嗎?

打左陣dmc,一d無鬼影都無 (可能係我太集中睇唔到)

我遲買22"...

就係比多幾舊水買唔FULL HD , 1680X1050 方便我上網打字.

22" 用到 1920 架啦,好耐無睇 mon o的野啦

原帖由 Sun 於 2009-8-27 18:19 發表
我遲買22"...

就係比多幾舊水買唔FULL HD , 1680X1050 方便我上網打字.

我係買22'mon時,就在1680x1050或1920x1200考慮佐好耐先決定到,
最後都係買佐隻1680x1050
耐家等緊通知貨到

1920x1080睇電影、電視會靚啲。