今日出去睇電腦節後mon既價錢

vx2260wm,某大店加番價$1390(二星期前1290仲有價講)
VX2233wm,$1290
vx2433wm,1590(現金可平)
samsung 2233sw+ 50000:1---$1490
samsung 2233sw    10000:1---$1390
本於想買samsung 2233sw+..見人講前2日買$1290
最後買左性價比較好:LG 2261VP...賣$1390(講價比現金可以$1350)
都算唔錯

原帖由 oneqq 於 2009-8-27 20:09 發表
vx2260wm,某大店加番價$1390(二星期前1290仲有價講)
samsung 2233sw+ 50000:1---$1490
samsung 2233sw    10000:1---$1390
本於想買samsung 2233sw+..見人講前2日買$1290
最後買左性價比最好:LG 2261VP...賣$1390(講價比現金可以$1350)
都算唔錯

恭喜買到心頭好
LG唔錯架性價比高而且有係自家野 呢到口碑唔錯

原帖由 vood2 於 2009-8-27 20:15 發表

恭喜買到心頭好
LG唔錯架性價比高而且有係自家野 呢到口碑唔錯

多謝
不過今日買機時個SALES拎個盒時,我講左(唔好意思,想睇一睇個盒)個SALES好突然咁
其實我只想睇下係咪一條膠紙過
到CHECK黑點時...起碼CHECK左3分鐘(個SALES都唔耐煩)
最後佢比個滑鼠我自己按(可能佢已經好無耐性)
所以買MON人士,買果一刻另願麻煩一陣人地,都好過買左返去後悔
話哂都用好耐好耐加千幾蚊:funk:

原帖由 oneqq 於 2009-8-27 20:32 發表

多謝
不過今日買機時個SALES拎個盒時,我講左(唔好意思,想睇一睇個盒)個SALES好突然咁
其實我只想睇下係咪一條膠紙過
到CHECK黑點時...起碼CHECK左3分鐘(個SALES都唔耐煩)
最後佢比個滑鼠我自己按(可能佢已經好無耐性)
所以買MON人士,買果一刻另願麻煩一陣人地,都好過買左返去後悔
話哂都用好耐好耐加千幾蚊:funk:

冇錯
自己比真金白銀去買,就有權利去試清楚
有D人去買野比錢都怕自己搞錯怕比人罵
隨非唔係冇心買就怕搞主人地
而且人地公司比錢請SALES係服務公司顧客
你幫親佢地比緊生意佢地做係有權利去試清楚產品

D sales有咩好耐煩

乾脆粉糧都比埋樓主好過

好傷心
早知買機o個時買埋mon

vx2260wm
下仲諗住買呢個
做唔番1290拿?

原帖由 nighos 於 2009-8-27 23:16 發表
vx2260wm
下仲諗住買呢個
做唔番1290拿?

匯x同正x都標價$1390
前幾日仲係$1290:funk:

LG 2261VP 呢個好好似友達屏
23吋 果個先係用 LG屏

原帖由 oneqq 於 2009-8-27 23:24 發表

匯x同正x都標價$1390
前幾日仲係$1290:funk:

前幾日係 1250>.<